2014.01.03.
14:32

Írta: Horváth_Kálmán

Charlie Manson

580281_383536485019924_2118187524_n.jpg

#357 Charles Manson úgy lett a XX. század egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa, hogy valójában soha senkit nem ölt meg, csak felbujtóként vett részt az egyik legszörnyűbb hatvanas évekbeli gyilkosságsorozatban. Minden a Beatles-szel és az ő Fehér Albumukkal kezdődött: Manson meggyőződése volt, hogy a lemez tele van kódolt üzenetekkel, amelyek az Armageddon eljövetelére figyelmeztetnek. Konkrétan a Helter Skelter félreértelmezése szerint a feketék faji háborút fognak kirobbantani, amelynek során betörnek a fehérek házaiba, megerőszakolják asszonyaikat, vérükkel jeleket rajzolnak a falakra és leigázzák őket. A kiválasztottak a sivatagba vonulva túlélik az inváziót és pár generációval később, amikor már több mint 100 ezren lesznek az öt arkangyal (a négy Beatles fiú és Charles „Krisztus” Manson) vezetésével visszafoglalják az elvesztett területeket és uralni fogják a földet. De a Manson által beígért apokalipszis csak nem akart eljönni, ezért Charlie elébe ment a dolgoknak és a követőivel le akarta mészároltatni Terry Melcher hollywoodi producert, majd az egészet a négerekre akarta kenni. ’69 augusztusában rajta is ütöttek Melcher Cicero Drive-on álló villáján, ahol a producer pont nem, viszont a gazdag haverjai és a kisgyerekbaszó Roman Polanski hét hónapos terhes felesége ott volt, akiket (+ a gondnokot) kegyetlenül leöltek, majd a falakra a „Pig” (a fekete szlengben a faji előítéletes rendőrök gúnyneve volt ez) feliratot pingálták, hogy ezektől majd biztos kirobban a faji háború. Manson amúgy társszerzőként szerepel a Beach Boys 20/20 albumán található Never Learn Not to Love című számnál, illetve a Nine Inch Nails a kiváló The Downward Spiral albumát a Cicero Drive-i villában rögzítette (a Piggy illetve March of The Pigs számok elnevezése nem véletlen), sőt egy klipet is forgattak ott amiben stílszerűen Marilyn Manson is helyet kapott:

Mansonnak amúgy nagyon rosszat tesz a bezártság, egy kedves youtube felhasználó nagyon aranyosan transcriptelte is az alábbi videót, amiben ez hangzik el szó szerint: Do you feel blame? Are you mad? Uh, do you feel like wolf kabob Roth vantage? Gefrannis booj pooch boo jujube; bear-ramage. Jigiji geeji geeja geeble Google. Begep flagaggle vaggle veditch-waggle bagga?

Az őrület fokozható:

(eredeti bejegyzés)

2 komment

Címkék: Beatles Nine Inch Nails Charles Manson

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr295718568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.01.03. 20:23:11

"a kisgyerekbaszó"

Epic...

Lex D'Arquebus · http://ugrassvajcba.blog.hu/ 2015.08.11. 16:48:07

Amúgy az Cielo Drive és nem Cicero.
www.youtube.com/watch?v=Mf23eOY_elE
Most találtam rá a blogra, atomjó.
süti beállítások módosítása