2014.04.05.
07:13

Írta: Horváth_Kálmán

Amit valószínűleg nem tudtál a peteérésről

295361_558390900867814_351500626_n.jpg

#449 Az evolúció a HLA összevetésen (lásd a kettővel ezelőtti poszt) túl is sok mindent megtesz azért, hogy szaporodjatok és sokasodjatok, ti meg csak azért is gumiban meg tabizva keféltek :Ovuláció idején a nők szervezete elkezdi Photoshopolni magát: kiigazítja az aszimmetriákat (például egy szintbe hozza a füleket a fülcimpák nyújtásával, de a csálén álló melleken is képes kicsit állítani), fényesebbé, feszesebbé és egységesebb színűvé teszi a bőrt, ilyenkor kerülnek elő a karika fülbevalók és a többi kúrósság jegy is felül lesz reprezentálva. Peteéréskor alig észrevehetően a nők hangja is magasabb lesz, amit tudat alatt a férfiak összekötnek a feminin viselkedéssel és vonzóbbnak is találnak. Egy amerikai orvosi egyetem alaposnak tűnő kutatása szerint (hatvan bárt jártak végig másfél év alatt) a sztripper picsák szignifikánsan több borravalóval mennek haza egy átovulált műszak után, mint azok, akiknél épp nincs peteérés.

A női hormonok amúgy a katonai elhárításban is fontos szerepet kaptak: az angol hírszerzés a II. világháború alatt terhes kancák vizeletéből kivont, íztelen-szagtalan ösztrogénnel akarta a paranoiás, több ételkóstolót is alkalmazó Hitlert megmérgezni, hogy leessen a bajsza és hogy kevésbé legyen agresszív. A CIA Fidel Castronak szintén ösztrogénnel átitatott szivart küldött, hogy a szakálla kihulljon. A két titkos hadműveletnek a felsoroltakon kívül más célja nem volt.

(eredeti bejegyzés)

2 komment

Címkék: evolúció biológia ovuláció CIA Hitler HLA

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr795889249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.05. 09:56:35

Ami a merényletek számát illeti, Fidel külön posztot érdemelne.:)

gaborr11 2014.04.05. 12:58:40

@Diorella Queen: mondjuk a legjobban Tito intézte el, mikor már a 7. merénylőt küldte ellene Sztálin, csak küldött neki egy levelet, ami pár mondatos volt csak, és megírta, hogy még egy bérgyilkost küld ellene és akkor Tito is küld, de neki csak egyet kell.
Haláli pofa volt a kapitalisták láncos kutyája :))
süti beállítások módosítása