2013.06.21.
07:20

Írta: Horváth Oszkár

Fogkrém csík

fogkrem.jpg

#161 Az anekdota szerint a fogkrémgyártók hirtelen értetlenül álltak a tény előtt, hogy eladásaik több tíz százalékot csökkentek. Az okokat nem tudták felkutatni, mígnem egy magyar fiatal segített: az ok a "hátsó fogakat is eléri" fogkefe, aminek rövidebb a feje. Hiszen mindenki csak egy csíkot húz végig: amennyivel rövidebbek lettek a kefék, annyival kevesebb fogkrém ment rá. A megoldás egyszerű volt: megnövelték a tubuson a lyukat.

Persze senki nem mer szólni, hogy egyáltalán nem kis kukacot szokott a fogkeféjére nyomni, hanem megvajazza. Vagy hogy szarik bele végignyomni a kukacot. A reklámban ha tehetnék, a nyele végéig megkukacoznák. Azt viszont még mindig nem sikerült keresztülverniük, bármilyen hülye filmekkel is rukkoltak elő, hogy a drazsérágót kettesével zabáljuk.

(eredeti bejegyzés)

2 komment

Címkék: gazdaság kereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr365371713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.08.29. 19:08:22

jó lenne, ha tényleg így lenne, de a gyerekek már kettesével ennék a rágót, ha hagynám...

Dr. Panasz Muki 2014.03.27. 21:23:54

Jé, én évek óta kettesével zabálom.
süti beállítások módosítása