2013.08.08.
07:47

Írta: Horváth_Kálmán

Nem durrant a melegbomba

Gay Bomb 4.jpg

#209 1994-ben az amerikai légierő belekezdett a történelem legfaszább fegyverének a kifejlesztésébe: a keresztségben csak "buzibomba" néven emlegetett kémiai fegyver kutatására 7,5 millió dollárt fordítottak, a működési elve pedig nagyon leegyszerűsítve az lett volna, hogy a robbanószer helyett speciális afrodiziákummal töltött bombák becsapódás után az ellenség harcoló alakulatait kezelhetetlen homoszexuálisokká változtatta volna, akiket a szexen kívül semmi más nem érdekelt volna. Az egész kb. annyira volt tudományosan alátámasztható, mint a nők számára bárkit ellenállhatatlanná tevő feromon tartalmú dezodorok, mégis majd' egy évig reszelték, amire rájöttek, hogy a fegyver teoretikusan már kész van, használni lehetne, mindössze a hatóanyagot kellene már csak feltalálni.
Ugyanez a csapat kísérletezett olyan bombákkal is, amelyek az ellenfelek hormonháztartásába és emésztésébe piszkáltak volna bele, hogy a rejtőzködő alakulatokat szájszaguk, erős izzadásuk vagy folyamatos púzásuk buktassa le.

(eredeti bejegyzés)

2 komment

Címkék: homoszexualitás hadviselés

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr335445752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.08.08. 11:18:15

fosató fingbomba... csupán pármillió dodó az adófizetők zsebéből, a hülyének is megéri :)

CernaGeza 2013.08.08. 12:03:44

az a bomba, ami felrobbantja az ellenfelet, vad ötlet?
süti beállítások módosítása