2013.11.26.
08:49

Írta: Horváth_Kálmán

Hogy jött a metálba a bőr és a szegecs?

431352_354806697892903_503381954_n.jpg

#319 A homofób metálosok legnagyobb bánatára az egész szubkultúra macsós bőröltözékeit és szegecseit egy homokos énekes elkeseredett hódítási kísérletének köszönhetik. Rob Halford, a Judas Priest énekese egészen a kilencvenes évekig titkolta másságát, bár az mindenképpen megemlítendő, hogy korábban sem írt a „Last Christmas”-hez hasonló alibi heteroszex számokat vagy soviniszta-kúrós vagányságokat, amikre a későbbiek során például a Mötley Crue egy egész életművet épített fel. Szóval a Judas Priest a hetvenes évek vége felé egy felejthetetlen londoni estre készült, Halford pedig 19-re lapot húzva még egy randit is leszervezett a koncert utánra. Míg napközben a többiek a beállással tököltek, addig Halford felkeresett egy meleg és szado-mazo körökben eléggé népszerű sexshopot, hogy kicsit felfrissítse a sárkánymintás szexfecskéit. Odalent aztán megvilágosodott és bevásárolt mindenféle szegecses alkarvédőből, bilincsből, korbácsból, a fotós bőrmellénynél csak egy paraszthajszálnyival jobban kinéző felsőruházatból és egy egész marhanyáj feldolgozásából készült bőrgatya kollekcióból. Halford annyira felizgult a sok bőrtől, hogy nem is bírta ki a liezonig és már a színpadra lépés előtt magára rántotta a legbuzisabb darabokat, hogy a közönség soraiban megbúvó pasiját jól felhúzza. A Judas Priest zenészeinek (akik ekkortájt szintén nem nagyon voltak informálva Rob orientációiról) aztán annyira bejött a frontember szerkója, hogy ők is beruháztak pár izzasztó bőrszerkóba, a rajongóknak pedig az egészből csak annyi jött le, hogy kedvenc zenekaruk, akik eddig tőmelírozott, ecetes baltával kettéválasztott rőzsékkel, trapézgatyákban és batikolt farmeringekben léptek fel, hirtelen motoros macsóvá váltak mindannyian.

5 komment

Címkék: metál divat Judas Priest Rob Halford

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr425639577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pupotroll 2013.11.26. 11:39:12

Ez mennyire komoly? Mert poénnak jó, de igaznak még jobb. :D

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.11.26. 22:18:21

Hiába szerettem a metálzenét a 80-as években tiniként, a szegecses bőrdzsekit akkor is cikisnek tartottam.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.11.27. 09:03:20

Ez egy méretes nagy buzihazugság! A motorosok már az ötvenes évektől hordtak szegecselt bőrculákat, nyilván, innét vették át a rockbandák is ezt a viseletet. Értem én, hogy mindent össze kell kenni buzisággal, hogy a szodomitáknak komfortosabb legyen az életük, értem én, hogy a buziknak lételemük a provokáció, a botrány --- de ez még annál is nagyobb f*xság, mint Kölcsey buzihírbekeverése!

Kriszrudolf 2013.12.06. 22:46:44

Képes vagy értelmezni is amit olvasol? Hol van írva, hogy a szegecselt bőrruhákat ők találták ki? Itt a téma az, hogy a metal muzsikába ők hozták be ezeket! Halford buzi, de kit érdekel? A zenére kell figyelni! A Priest egy műfajt teremtett meg a Sabbath és társai által leszállított alapanyagokból, Rob pedig az egyik legnagyobb metál énekes, nemi identitás ide vagy oda. Pont.
süti beállítások módosítása