2013.01.12.
18:47

Írta: Horváth_Kálmán

Gettódivat

264321_224291867611054_6458691_n.jpg#1 A nyolcvanas évek amerikai nagyvárosainak gettódivatja, nevezetesen a lógó, túlméretezett cuccok nemcsak azért lettek elterjedtek és népszerűek, mert rettenetesen szarul néztek ki, de egyben erős hátországot is kommunikáltak. A szegény, sokgyermekes családokban a kölkök egymás levedlett gönceit hordták, ha pedig valakinek a vézna testén igazán nagy, sok XL-es cucc volt, az azt jelentette, hogy a családban van egy tagbaszakadt bratyó is, aki szétüt mindenkit, aki a kistesójával szórakozik.

(eredeti bejegyzés)

1 komment

Címkék: divat

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr185014361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2013.01.13. 10:55:28

+ Így nem látszik a nadrágba dugott fegyver. néhány iskolában tilos a baggy farmer, illetve kötelező betűrni a pólót a nadrágba, hogy jól látszódjon, ha valamelyik 12 éves egy UZI-val érkezne reggel, szalámis zsömle helyett. Ezt a lenti videó szemlélteti az iskolaigazgató elbűvölő kommentárjával.

Budapesten a Jerikó Keresztény Humán Gimnázium az elővigyázatosság testvérvárosa a pólóbetűréses iskolák számára: itt például a folyosón nem lehet a vállon a hátizsák, kézben kell vinni, nehogy leverje bárki az olajfestést a falról. Valamint az udvarra vezető nyitott lépcsőn nyáron is csak a fal melletti oldalon szabad közlekedni, a másikon nem. Télen ugyanis ide esik az eső és ráfagy, és olyankor elcsúszhat valaki.

www.youtube.com/watch?v=TwXU3EOVrzg
süti beállítások módosítása