2013.10.21.
06:52

Írta: Horváth_Kálmán

Hogy veszel rá egy pandát a barcogásra?

panda-costume-590kgs12710.jpg

#283 Az óriáspanda Kína egyik legfőbb exportcikke: gazdag külföldi állatkerteknek kölcsönadják a tunya dögöket egy 10 éves lízingszerződéssel, évi átlagosan 1 millió dolláros díjért – olyan ez kicsiben, mint amit Hong Kong-gal is csináltak 99 évre. Ezért is lenne fontos, hogy valahogy rábírják a szaporodásra ezeket a dögöket, egy progresszív kínai állatkertben például napi 8 órában csak pandapornót sugároznak, kurvás pandajelmezekbe öltöztetik a gondozókat és potencianövelőt kevernek az állatok tápjába, aki ennek ellenére sem akarnak üzekedni egymással. Valószínűleg bágyadtságuknak köze lehet az emésztésükhöz is: az eredetileg húsevő állatok gyomra az évszázadok alatt sem volt képes adaptálódni a bambuszban gazdag táplálkozáshoz és emiatt ilyen enerváltak – a legtöbb, amit az evolúció értük tenni tudott, hogy öt ujjuk mellé kaptak egy csontkinövést is, amit selejtes hüvelykujjként használva meg tudják ragadni a bambuszokat is.

Jim Jefferies nem ilyen megengedő a pandákkal:

Mind tudjuk, hogy a pandák mennyire finnyás szemétládák. Ugye mekkora pöcsfejek a pandák? Elegem van a pandákból. Meg is mondom, miért. Minden tetves élőlény ezen a bolygón imádja a pandákat. A pandáknak nincs természetes ellensége a bolygón, és kihalásra vannak ítélve, amiért ilyen fasz lények. Picsába velük! Haljanak csak ki! A pandák nem kúrnak egymással, emiatt nincsenek kölykeik, ezért fognak kihalni
azok a kurva pandák. Csak élősködnek a bolygón, ezért szabaduljunk már meg tőlük végleg! Mi megpróbáltuk! Kurvára megpróbáltuk! Mi, az emberiség, úgy döntöttünk, hogy ketrecekbe rakjuk őket, hogy könnyebben tudjanak kúrni. Mondjuk nekik: "Nicsak, egy panda!" "Kúrd meg a pandát!" Erre azok csak bambulnak egymásra! Ha engem zárnál össze egy ketrecbe akármivel, akármivel, 1 hét után biztos megkúrnám!

 (eredeti bejegyzés)

 

Szólj hozzá!

Címkék: panda

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr735586442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása