2014.02.08.
08:12

Írta: Horváth_Kálmán

Hitler + a haverok

maxresdefault.jpg

#393 Hitler és az őt körülvevő emberek: a Führer szinte szerelmes volt Henry Fordba. A T-modellt a szocializmus kiteljesedésének gondolta és nagyon riszpektelte azért is, mert Ford szerkesztette a kor kuruc.info-ját Final Solution néven. Ford a húszas évektől fogva aktívan támogatta Hitler mozgalmi céljait is, Dolfi pedig annyira odavolt a vén zsidófalóért, hogy még egy festményt is őrzött róla dolgozószobájának a falán és állítólag a képpel szemezett, miközben írta neki a leveleit. Ford is tartott egy portrét róla az asztalán, aztán ebből lett később a Skype. Hitler már német kancellár volt, amikor elküldte fényképészét Sztálinhoz, hogy készítsen képeket a szovjet diktátor fülcimpájáról, indoklásként csak annyit mondott, hogy „nagyon fontos látnom, mielőtt találkozom vele”. Hitler meggyőződése volt, hogy a fülcimpa nyakkal bezárt állásából meg lehet állapítani, hogy valaki zsidó-e vagy sem.

(eredeti bejegyzés)

1 komment

Címkék: zsidó Hitler Sztálin Henry Ford

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr645800938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A biztos utas 2014.02.15. 18:19:00

Na de Sztálin ugyanúgy nem szerette a zsidókat... aztán meg nem is találkoztak egymással soha. A Molotovot látta csak a Dolfi.
süti beállítások módosítása