2014.04.06.
07:14

Írta: Horváth_Kálmán

Mi mindenre jó a tesztoszteron?

jimmypóz.jpg

#450 A férfi nemi hormonok is sokat tesznek a kopulálásért: aki például 7 napig nem botozik, annak a tesztoszteronszintje 45%-kal emelkedik meg, de ezt például egy könnyező nő látványa jelentősen képes csökkenteni, ugyanis ez olyan ősi ösztönöket szabadít fel a férfiakban, amik egy potenciális veszélyhelyzetre készítik fel a testét. A sok tesztoszteron amúgy nem vezet sok jóra: a két agyfélteke közti drótozottságot és kommunikációt jelentősen csökkenti a sok férfihormon, emiatt megy a legtöbb férfinek nehezen például a multitasking és a meleg férfiak pont emiatt sikeresebbek olyan tevékenységekben, ahol mindkét agyfélteke összehangolt működésére van szükség. A férfi hormon túltermelése a túléléshez és a bunyóhoz hasznos skilleket ad: kopaszodás, kisebb fül (nem tudnak belekapaszkodni egyikbe se), csökkenti a derékháj és a manboobs mennyiségét, a testszőrzet burjánzása pedig védi a mellkast, a torkot és az arcot.

A (cső)látás élesítésében is komoly szerepe van: kisebb szögben ugyan, de messzebb ellátunk, javul valamennyire a térérzékelés is, ezek az ősidőkben a vadászatnál jöttek jól, manapság meg leginkább abban, hogy egy szórakozóhelyre belépve azonnal ki lehet szúrni a legközönségesebb módon felpolcolt mellű nőket. Jó tudni, hogy csőrözéskor jelentős mennyiségű tesztoszteron átcsorog, ami a kellemes szájszagnál is jobban növeli a nemi vágyat a nőkben. Az ultimate kúrósság azért mégiscsak a humor: a nők olyan férfiakat keresnek, akik megnevettetik őket (nem feltétlen a meztelen testük látványával, inkább a kreativitást díjazzák), a férfiak pedig olyan csajokat, akik nevetnek a vicceiken. Emiatt a nők ki is fejlesztettek egy speciális flört-nevetést, amivel azokat jutalmazzák, akikkel iszonyatosan barcognának, viszont a ’86-os Hahotából durrogtatják a tréfáikat. Rossz hír a humoros nőknek, hogy bennük az átlagos, természetesen komplexusos férfiak a legtöbb esetben vetélytársat látnak és félnek attól, hogy egyszer ők lesznek az áldozatai a vicceiknek, szóval hosszú távra csak ritkán terveznek velük – az esetek nagy többségében nem éri meg túl jó fej csajnak lenni :(

(eredeti bejegyzés)

8 komment

Címkék: evolúció biológia tesztoszteron kúrás

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr875889337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.06. 10:43:10

A kedves blogíróra tán rátört a magvetési merevgörcs, hogy mostanában ennyit foglalkozik a hormonokkal ?

Horváth_Kálmán 2014.04.06. 10:58:00

@Diorella Queen: Ez mozgatja a világot, ráadásul tavasz van!

Blake / Mitch and Murray 2014.04.06. 13:18:02

Szó ami szó,Zámbó Imrénél kevés vonzóbb férfit hordott a hátán a föld.Fantasztikus felépítés,csodálatos tollazat.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2014.04.06. 14:38:51

nem szerencsés képválasztás a szöveg tükrében, és semmi köze ahhoz, hogy ki volt, és mit képviselt a képen ábrázolt ember. (se komoly mellszőrzet, és nem kopasz. a füle nemtom mekkora)

2014.04.06. 18:09:09

@Horváth_Kálmán: Nagy tévedés!

A pletyka mozgatja a világot.:)

Horváth_Kálmán 2014.04.06. 18:13:18

@ziggy stardust: azért egy csomó híres, rossz ízlésű nőt levarrt így is + emlékszem az utolsó interjújára, amikor a Betlen János faggatta, hogy nem bántja-e, hogy a kinézete egy csomó megkérdőjelezhetően jó vicc forrása, ez számára láthatóan új információ volt és elkezdett feszíteni, hogy mutassa, hogy mekkora a bickója, szóval benne is azért dolgozott rendesen a tesztoszteron.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2014.04.06. 18:17:33

azért szeretem a napi vagányságot, mert csomó új infót olvashatok. és még jó, h kommentelek is, mert így plusz ismeretek is jönnek :)

szóval ezzel az adalékkal természetesen érthető a képválasztás. tényleg csak a mellszőrzetet hiányoltam (amúgy nem), nem Jimmy férfiasságát kérdőjeleztem meg (miket írok én itt???)

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2014.04.07. 10:01:00

Z. Imre külsejét kompenzálta az a 4 oktáv, amit (sokakkal ellentétbe nem csak papíron birtokolt, hanem) ki tudott énekelni. Plusz zseton a bukszában... ennyi! Én nem tudok egy oktávot se rendesen kiénekelni, úgyhogy lányok: rennngetteg pénzem van (mondjuk nincs, de lehetne, bár nincs)
süti beállítások módosítása