2013.10.31.
09:23

Írta: Horváth_Kálmán

Ozzy Osbourne és a szárnyasok

423017_332354620138111_1299637660_n.jpg

#293 Ozzy Osbourne a nyolcvanas évek elejére nőtte ki az európai piacot és menedzsere/felesége (Sharon) tanácsára elindult meghódítani az államokat. Leszerveztek egy megbeszélést a CBS-szel, Ozzy állatias hírét tompítandó frissen mosott hajjal, vasalt ruhában érkezett a tárgyalásra, sőt, mintegy békejelként két galambot is elrejtett zakója zsebében, amiket Sharon jelére kellett volna elengednie a szerződés aláírása előtti pillanatokban. Hogy ne legyen semmi gond Ozzy a megbeszélés előtti órákban nem is tolt semmilyen tudatmódosítót, lehet ez okozta a gondot: az elvonási tünetektől remegve várta az egyébként profin tárgyaló neje jelét a galambok elengedésére, de felbaszta magát a sok Rolex-órás, unott faszkalapon, ezért felállt helyéről, a legnagyobbakat ásítozó PR-oshoz ment, előkapta zsebéből az egyik galambot majd leharapta a fejét és a nő elé köpte, míg a szerencsétlen állat torzója csapkodva összeszarta az egész tárgyalót. Ezután lettek az Ozzy koncertek igazán durvák: a rajongók különböző kisállatokat vittek be magukkal a küzdőtérre, hátha rákíván az énekes, az egyik fasz egy iowa-i koncerten egy igazi, ám a sokktól teljesen ledermedt denevért kúrt fel a színpadra - Ozzy azt hitte, hogy gumiból van, ezért az ő fejét is leharapta. A Mötley Crüe zenekarral közös turnén gusztustalansági versenyeket szerveztek Nikki Sixx-szel, a zenekar basszusgitárosával: Nikki a földre pisált, majd ízibe fel is akart nyalni, de Ozzy gyorsabb volt és ő itta meg az egészet, ezzel nyerve meg a versenyt.

(eredeti bejegyzés)

1 komment

Címkék: Ozzy Osbourne

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr545599993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gastro vazze 2013.10.31. 11:17:28

A Mötley Crüe zenekarral közös turnén gusztustalansági versenyeket szerveztek Nikki Sixx-szel, a zenekar basszusgitárosával: Nikki a földre pisált, majd ízibe fel is akart nyalni, de Ozzy gyorsabb volt és ő itta meg az egészet, ezzel nyerve meg a versenyt.
--- ez elég Ford Fairlane-es lett :)
süti beállítások módosítása