Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013.03.01.
10:11

Írta: Horváth Oszkár

Kisállatbordélyok Dániában?

sheep.jpg

#49 Dániában és Norvégiában sajátos jogi szövegezésben szabályozz(t)ák az állatokkal létesített szexet, ugyanis csak azt tiltják, ami az állatnak szenvedést okoz. És hát… nem önsanyargatásból kúrják szét a díszpárnát. Persze van, aki azt gondolja magáról, hogy jó az ágyban, aztán a mókusok, kolibrik összesúgnak a háta mögött és leadják egymásnak a drótot, hogy nem elég figyelmes, vagy nem elég játékos. Vagy heteroszexuális kapcsolatra kényszeríteni egy egyébként meleg koalát akkor is trauma, ha amúgy háromszor elélvez és szkvirtel is. A kiskapunak köszönhetően kisállatBORDÉLYOK is léteznek, ahol 85-170 USD között fizethetnek az ügyfelek azért, hogy utána szerethessék az állatokat. (Figyeljetek az árfolyamra.)

Tényleg nem véletlen az amúgy is borzalmas "petting" kifejezés.

Kölcsönös francia, NFV, alap, legtöbb helyen törölköző, fürdő van, time pressure nincs. Nagyon fontos, hogy ezek nem menhelyek, tehát nem szabad hazavinni az állatot, a kijáratnál csipognak, illetve tiltott a csók, az túl személyes. Norvégia 2008-ban - nem tudjuk milyen eredménnyel - felülvizsgálta a törvényeket, Dániáról nem tudunk, nekik lehet hogy tökoké ez. Vagy nem akarják kiszürkíteni a rendesen adózó vállalkozásokat, mert akkor megjelennének a stricik, akik vagy az eledelre, gumicsontra költhető jövedelem bizonyos százalékát csípik le, vagy természetbeni juttatást várnak el. Egy dán MÁDÁM elmondása szerint egészen messziről is érkeznek hozzájuk a vendégek. Gondolj erre, és sázllj magadba, amikor lekecskebaszózol legközelebb közelkeletit, bántó azt gondolni, hogy otthon csinálja, sokan drága pénzen messzire utaznak ezért. A vendégkör jelentős része svéd, holland, német, és NORVÉG, utóbbi elég hitelessé teszi a hírforrást, hiszen úgy kezdődik, hogy náluk is legális. De ezek szerint ott a room service nem jó, vagy nincs légkondi vagy kábeltévé a szobában, esetleg velnesz, vagy laktózérzékeny cuisine, meg dándog. Valóban érdekes gondolkodnivaló, hogy a norvég vizsgálóbizottság szerint "ezek a cselekmények erkölcsi ellenszenvet váltanak ki, és a jogi kérdés, hogy meddig törvényteleníthető az erkölcstelenség". Nyilván van egy határ, és a közös erkölcseinket csak bizonyos szintig védheti a törvény, de megközelíthetnék abból a szemszögből is, hogy a többség nyugalmát kellene védeniük, és legalább 51%-unk (tehát pl. te és a melletted ülő közül legalább egyikőtök) valószínűleg nem szexelne állattal és nagyon szőrös emberrrel, például a strandon fellelhető öblös alfa-apukákkal. Ellenben, ha igazi európai gondolkodóként elfogadjuk, hogy az állatoknak is járnak az emberi jogok, hiszen benne van a nevében (nincs), akkor a törvényi védelem támogatottsága 20-30% alá csökkenne: hiszen az állatoknak ez tök jó. Sőt, imádják... (Arról nem számolnak be, hogy a törvényi korlátozás csak a 2.5 év alattiakra (kutyaévekben ez kb. 18), vagy minden példányra vonatkozna-e.)

( hírforrás ) ( eredeti bejegyzés )

7 komment

Címkék: szex kutya skandináv

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr545111249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sariatti 2013.03.01. 21:59:55

Mi az hogy "szkvirtel"?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.02. 10:07:48

mi az, hogy ami az állatnak szenvedést okoz?!

Az egész úgy ahogy van szenvedést okoz, nem?!

Macséta 2013.03.02. 17:06:09

@doggfather: az egyik állatnak nem. még fizet is érte. bár az összeg úgy fájhat, mintha a fogát húznák... nagy az isten állatkertje :)

Közbeszerzési Iroda 2014.03.10. 16:58:02

Halálra röhögtem magam! :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2015.04.22. 22:00:22

Régen minden jobb volt. Úgy néz ki, elgondolkodtak a dánok is azon, hogy ha leszbikus egy koala, akkor lehet, hogy csak megjátssza a reakciókat, ha az ellenkező nem (vagy faj) közeledik hozzá gyengéden, értőn, szerető szándékkal. Vagy csak az eukaliptusz beszél belőle. A gyógyulás útjára léptek:

www.hir24.hu/kulfold/2015/04/22/daniaban-betiltottak-az-allatszexet-mert-tul-sokan-utaztak-oda-allatokkal-szexelni/
süti beállítások módosítása