2013.12.15.
08:03

Írta: Horváth_Kálmán

Kúrós metálzenekarok

553966_367595383280701_163071926_n.jpg

#338 A Manowar kardozós-sárkányos-keménykedős metálzenét játszik a klasszikus klisékkel: bőrök, motorok, lóhajú jócsajok, gyúrás, kúrás. Utóbbit nem túl diszkréten intézik: koncert közben, általában a ráadás blokk előtt egy reflektorral elkezdik a tömeget pásztázni, a vállalhatóbbnak tűnő csajokat pedig a backstage-ben lerendezik, majd folytatják a zenélést.
A Rockbitch ennek a női megfelelője: ők még a Manowar-nál is szarabb gótikus metált játszanak, csak náluk nem sárkányok vannak hanem druidák. Ez a koncertjeikre járó nagyszámú férfiközönséget valószínűleg annyira nem zavarja, egy Rockbitch bulira úgyis a legtöbben a pucér, néha egymásnak a színpadon szólózás közben benyaló csúnya és félcsúnya zenészcsajok miatt járnak illetve a Golden Condom miatt: az előadás egy ihletett pillanatában a közönséget megcélozzák egy kotonnal és aki elkapja (tökmindegy, hogy férfi vagy nő), az megcsinálhatja a lányokat a színpad mögött. Ilyen a Rockbitch: 

(eredeti bejegyzés)

Szólj hozzá!

Címkék: kúrás Manowar Rockbitch

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr45653127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása