2015.04.24.
11:12

Írta: Horváth Oszkár

Miért áll a kutyának a cerka kábelezés közben?

#484 Meleg a kutyám? Vagy csak jó neki? Miért áll a faszuk szarás közben, kérdezik megannyi nyelven, fórumon értetlenül. A rosszabbja tényleg attól fél, hogy "homoszexuális" (így mondja) a kutyája. Jó, az tényleg szörnyű lenne, ha egyik nap arra mész haza, hogy tollboában éneklik többen az I will survive-ot, és négyen centipédeznek az étkezőben.

Mielőtt bárki felállna, és örömében egy mikrofonba comingoutolná, hogy ÉN IS IMÁDOK KULÁZNI, ÉS EDDIG BUJDOKOLTAM, ki kell ábrándítanom: nem áll a bré. Azt állítják a Yahoon, hogy ez a valsalva maneuver, csak alhassal, ami ugyanaz, mint amikor befogod az orrodat és préseled ki a levegőt, hogy a füled kiegyenlítsen. Tulajdonképpen nyom, és így egyrészt nem lesz cuccos a műszer, másrészt udvariasan előreendgedi a mackóhullást. Ahogy a metrón is illik előbb a kiszállókat megvárni, vagy akár leszállni, ha az ajtóban állsz és sokan vannak, aztán visszaszállhatsz.

Ezzel ellentétben irányban szarnak. Azt figyelték meg nálunk okosabb emberek (ami lehetetlen), hogy a kis tündérek szeretnek az Észak-Dél tengelyre ráfordulva csokizni, hátha mágneses ami kijön. Ezért forgolódnak és állnak irányba. Mi sem vagyunk különbek, mert nekünk meg ha be van zselézve vagy hajlakkozva a hajunk, akkor a metrómegállóban úgy fordulunk, hogy a menetszél ne rontsa el. Ebben azért szkeptikus vagyok, hogy iránytűnek lehetne használni a kutyát, mert ha ez igaz, akkor egy parkban minden kutyának párhuzamosan kéne szarnia, mintha mind a DJ felé fordulnának a party arénában, vagy éppen háttal. Ezt legközelebb megfigyelem.

Mindeközben az állat másik felén: prüszkölnek, és a föld felé tüsszentgetnek, hogy kifejezzék egymás számára, hogy nem akarnak balhét, nem akarnak támadni. Ebben kicsit hasonlítanak ránk, mert a böriben is köhinteni kell, ha meg akarod mutatni, hogy nincs bökő, reszelő, mobiltelefon vagy fogkefébe ikebanázott zsilettpenge a seggedben. Ezen kívül amikor épp szidod a kutyát, akkor gyakran ÁSÍT. Nem azért, mert "uuuunalmas, jól van, hallottam már, nem szarunk a kanapéra, na és?"-re gondol, hanem ezzel is együttműködését próbálja kifejezni. Ha az oldalukat fordítják egymásnak (támadható), az is a békét jelenti, MÍG nálunk, embereknél mind az ásítás, mind a beszélgetés síkjából oldalra kifordulás azt jelenti, hogy menj már a faszba, nem igaz, hogy nem tudsz elköszönni.

szarkompassz.jpg

9 komment

Címkék: szar kommunikáció erekció kutyák mágnesesség

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr57394342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darthyoda 2015.04.24. 13:48:27

jobban belegondolva az én kutyám általában kelet-nyugati irányban dolgozza ki magából a felesleget. az előtte körbemászkálás azonban inkább azt a célt szolgálja, hogy letapossák a növényzetet és csikizze közben a fű a kijáratot. ennek ellenére az én kutyám pont szereti, ha valami birizgálja közben hátulról.
még egy érdekesség az iránytartásról: anyám kutyája úgy végezte a dolgát, hogy dombnak fölfelé a lába közé vette a slagot (öntözőcső), és szarás közben ment előre. gyengébb napokon 50-70 centit tudott végig szarni, ha formában volt, akkor akár a 2 métert is elérte. arra azért figyelt, hogy lehetőleg úgy szarja le a slagot, hogy csak másik slaggal lehessen lemosni.

hahópihehh 2015.04.24. 20:53:31

@darthyoda: nem gondoltam volna, h lehet a cikket überelni, de ezzel a padlóra tettél :)

Sztk 2015.04.24. 22:22:05

és a szukák? hímsoviniszta

pangea 2015.04.24. 22:56:40

Ennyire igenytelen, vulgaris posztot mar reg lattam. Siralmas.

nevetőharmadik 2015.04.25. 00:37:04

@pangea: Akkor te boldog ember lehetsz. Bár nem úgy hangzol.

@darthyoda: Mienk is a legnagyobb dzsumbujba szereti rakni. Bár újabban azt is csinálja, hogy egy fænál jól rákészül a jelölésre (lábemelés, minden), aztán meglepetésszerűen mégis hirtelen szarni kezd.

vakablak 2015.04.25. 02:13:36

Jelenleg három kutyám van, és mivel máshol is hallottam már erről az észak-déli beállós kakilásos dologról, jó alaposan megfigyeltem őket az elmúlt években. Ezek alapján mondom, hogy szó sincs semmi ilyesmiről. Ezek hárman (korábban négyen) össze-vissza állnak, mikor hogy sikerül: semmiféle rendszert nem lehet az irányválasztásukban megfigyelni. Ugyanaz a kutya is két kakilás között hol így áll meg, hol úgy, egészen nyilvánvalóan nincs kitüntetett irány.

Dr_utcai_arcos 2015.04.25. 12:33:41

@darthyoda: @nevetőharmadik: A miénk -tuti valami tudatalatti bosszúállásból- csak a kapu elé hajlandó. Ha észreveszem, és rászólok, hogy na! tűnjél el onnan, akkor csak néz, hogy dögölnél meg és eloldalog. Aztán tíz perc múlva ha megyek vissza, már ott van egy akkora kula, hogy felakad rajta az autó... Pedig, rohadjak meg, ott van neki egy több 100 nm-es első és hátsó udvar. De csak a kapu elé....

darthyoda 2015.04.28. 20:43:56

@nevetőharmadik: mikor a kutyám még kölyök volt, akkor sikerült neki hasonlót alkotnia. ugye eleinte a fiúkutya is guggolva pisil, aztán hogy honnan jön nekik ez a lábemelés... szóval éppen ott tartott, hogy már párszor összejött neki a felemelt lábbal pisilés, és kimondottan élvezte. gyakorlatilag a megemelt lába teljesen az égnek állt. aztán pár alkalom után érkezett a gondolat: lehet, hogy szarni is lehet így? ás megoldotta! egy frissen és alacsonyra nyírt sövényke villás ágai közé sikerült behelyeznie a produktumot. mivel ez utcán történt és váratlanul, így szégyenszemre ott hagytam. mármint a kulát. 4 nap múlva mosta el az eső. gondolom abban az évben nem volt tápanyaghiánya a sövénykének. a kutyám azóta megöregedett, úgyhogy ilyen trükköket már nem tud, kénytelen szegény a pálmaliliomba könnyíteni.
okovolgy.hu/wp-content/uploads/yucca_gloriosa.jpg
süti beállítások módosítása