Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013.08.02.
07:39

Írta: Horváth Oszkár

Babolcsai néni faszt ver

pmobil-faszveres.jpg

#203 Az "Ez az élet, Babolcsai néni!" szállóige/mondás egy 1994-es P.Mobil album címe, melynek borítóján Schuster Lóri szerint egy stilizált faszverőgép látható. Most már szerintünk is.

Az elnevezés eredete egy régi, egyben vitathatóan jó vicc, amit a magyar Bob Dylanként funkcionáló Dinnyés József mesélt a P.Mobil - egyébként se nem éneklő, se hangszeren nem játszó - frontemberének. A falu bolondja világos nappal a templom előtt rettenetesen veri a 40 centis farkát. Arra megy egy öreg néni, és megbotránkozva kérdi tőle: - "Mit csinálsz Pista fiam? Mi ez?" - "Ez az ÉLET, Babolcsai néni!"

Vicc nincs benne, valahol az egész családdal felfújható medencében ülés közben gyermekszüléssel vetekszik a templom előtt az apaság szentségét kéretlenül prezentálás, de ha már ennyit dolgozott valaki a lemezborítóval, és egy egész albumot szenteltek a témának, ÉLJETEK ti is!

(eredeti bejegyzés)

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar szex

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr575371741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása