2013.10.13.
07:22

Írta: Horváth_Kálmán

Gina tonic

381794_316339808406259_417682973_n.jpg

#275 Angliában annyira népszerű(tlen) lett a Gina (GHB) drog, hogy az egyébként is állatiasan viselkedő angol lányok különös módját választották a védekezésnek: bulizás előtt enyhe hashajtót vesznek be, majd erre kezdenek keményen inni. Ha valahogy mégis sikerülne a drogot belecsempészni az italukba, akkor az öntudatukkal együtt a záróizmaik feszítőereje is elpárolog, ezért szinte azonnal összefossák magukat – ilyenkor tényleg konyhamalacnak vagy Damu Rolandnak kell ahhoz lenni, hogy az erőszaktevő kivakarja a nőt a szarból és ájultan megdugja. Elsőre különösnek és eltúlzottnak hangozhat ez a fajta passzív védekezés, pedig az állatvilágban is van egy csomó példa arra, hogy az elfogyasztani kívánt állat a félelemtől előbb összeszarja magát, majd meghempergőzik a bélsárban így úszva meg az elfogyasztást.

(eredeti bejegyzés)

2 komment

Címkék: gina randidrog

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr975558049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.10.13. 17:41:28

szerintem egy olyan bélféreg, aki bedrogoz lányokat, csak hogy egy öntudatlan félholt lyukhoz jusson nem fog egy kis fostól bepánikolni... amúgy ez tényleg elég dúrva módszer... miért nem fertőzik meg magukat HIV-vel és teszik közzé?

stickonmylips 2013.10.13. 19:09:50

Én ilyenkor becsapom a kiscsajt a zuhany alá, aztán ami belefér! :)))

Eh, ez ilyen városi legenda.
Az angol csajok keményen isznak, és nem ritkán ütik ki magukat mindenféle Gina nélkül. ... és mindannyiszor összeszarják magukat mi? Kamu.

Mindemellett nem vennék mérget rá, hogy egy kanos faszfej kis fenyő illatosítóval, száraztisztítás után nem megy rá a szaros bulára...
"Nefürgyéle! Szeretem, ha büdös a picsa kicsit" emlékszünk?
süti beállítások módosítása