Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013.12.13.
08:13

Írta: Horváth Oszkár

Szexhangok: a barcogás

barcogotekno.jpg

#336 Az európai dámvad párzási időszaka a BARCOGÁS. Ekkor egy gurgulázó torokhangot hallatnak, ami egyfajta gagging, csak kényszer nélkül és egyedül csinálják. Ez a dámvad olyan pöttyös mint Bambi (aki európai őz vagy fehérfarkú szarvas), rockabilly baboskendős dzsekije van, de kicsit mokányabb agancsa. Iszonyatosan ad a külsejére, mintha karaoke buliba készülne, a dzsekin kívül ugyanis elég rendesen bemalíciázza/impulse-ozza magát. A hím egy mini-arénát kapar ki magának a földből, ez a BARCOGÓ TEKNŐ, amelyben aztán kurválkodik, feszítget, gizdázik, rajoskodik, bemutatja képességeit, nyilván ez ilyesmi hogy csípőkörzés, meg tangában földig előrehajolás. A dezodorálást úgy oldja meg, hogy ebben az arénában párszor szarik, hugyozik, meg belerecskázik, és aztán ebben folytatja a hátrabukfencezést, fekvőtámaszozást, mint amikor a sziszegőset ruhára fújják gimiben a tesiöltözőben, vagy ahogy a piroslámpás negyedben a ribancok árulják magukat. Emberben ez ugyanaz a típus aki a strandon kikötött buffalo cipőben feszít és sétálás közben is folyamatosan fújja magát olajjal egy ablaktisztítós flakonból. A tehenek a szarvast ebben a kis szarfészekben kereshetik fel, mint amikor a férjes asszonyok felugranak kúrni a cég IT-sának a legénylakásába ebédidőben, és üres pizzásdobozba kapaszkodva élveznek el. Az emberi fajnál a barcogást francia és japán nőstények csinálják, de megtévesztéskor időnként rendes emberek is utánozzák őket

Eredeti bejegyzés

2 komment

Címkék: szex állatvilág hangok kúrás

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr45677844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komojtalan 2013.12.13. 09:56:49

Szerinted ha vulgárisan írsz, akkor több embert érdekel majd a blog? Semmi gondom vele ha van célja a dolognak, de írsz annyi érdekes témát, hogy ne legyen szükség rá. Ha meg nem, akkor csak ezért biztos nem fog idejönni senki.

borisz 2014.02.07. 18:40:09

@Komojtalan: nekem kifejezetten tetszik ez a stílus.
süti beállítások módosítása