2014.02.14.
08:54

Írta: Horváth Oszkár

Az igazi szmoking

hugh.jpg

#399 Valentin napra Hugh Hefner bájvigyorát küldjük, de jó, ha tudjátok, hogy 179 Ft a szívecskés minyon a spárban, az is pontosan annyira méltó ehhez a jeles alkalomhoz.

Angolul a "smoking jacket" valójában az a házikabát, amiben Hugh Heffner van 40 esztendeje szüneteltetés nélkül. Az elegánsabb szmoking elnevezése pedig "dinner jacket". Az történt, hogy a fekete formális ruházatot dohányzáskor házikabátra cserélték az urak feleségük, szerelmük (rinyálása) kedvéért, azt szétcigizték, majd visszavették a szépet, hogy ne büdösen üljenek vissza a vacsoraasztalhoz. Rendesek. Ugyanilyen rendességből találták fel az ingzsebet, ami a behájasodást követő manboobs (férficsöcsök) takarására szolgál, és NEM azért van ott, hogy a papírdobozos piros Marlboro kéznél legyen seggfogós esküvői táncoltatás közben korábban pártfunkciót betöltő ősz urak számára. A rendőregyenruhákon ezek a zsebek optikailag izmot próbálnak kihangsúlyozni, ezzel is növelve a viselő tekintélyét, bár ehhez a pisztoly nagyrészt elég.

Eredeti bejegyzés

1 komment

Címkék: ünnep divat etikett

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr895813145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csekkliszt#10 2014.02.15. 19:07:34

:-))
Jó dumák és informatív.
süti beállítások módosítása