2014.02.20.
07:19

Írta: Horváth_Kálmán

Orosz börtönös túlélési tippek

531948_502756216431283_1341007459_n.jpg

#405 A sztálini Szovjetunióban a gulágokban raboskodók gyakorta tetováltatták magukra a tömött bajszú grúz és Lenin képmásait. A tetkók érdekes módon mindig a vesék, a máj és a szív környékén voltak, a börtönőrök ugyanis előszeretettel verték le ezeket a szerveket és okozták a fogvatartottak halálát, viszont annyira riszpektelték a két vezérnek még a képét is, hogy azokra a területekre véletlenül sem ütöttek, ahol ők voltak. 
Ha úgy hozná a sors, hogy orosz böribe kerülnél és már azzal is gondjaid vannak, hogy a cirill betűket kiolvasd, akkor itt egy börtöntetkó gyorstalpaló:
- Krisztus a kereszten: a hatóság aránytalanul nagy büntetést mért rám bűneimért, kevésbé prózaian I fought the law but the law won.

- Kupolás templomok: ahány kupola, annyi börtönben ült viselője.

- Pókháló: viselője tolvaj, ha a pók felfelé mászik, akkor a tetkó készültekor még aktív fázisában volt, ha lefelé, akkor fel akart hagyni ezzel az életmóddal.

- Szögesdrót illetve nyolcágú csillag: ez viszonylag egyszerű, a tetkók száma ekvivalens a börtönben töltött évekkel.

- Bármilyen tetoválás a térden: keménykedő varrás, azt jelenti, hogy a viselője nem térdel le senki előtt.

(eredeti bejegyzés)

Szólj hozzá!

Címkék: oroszok böri tetkók Lenin Sztálin

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr65814560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása