2014.03.14.
07:39

Írta: Horváth Oszkár

Eldobált, kirúzsozott bébifóka tetemek Újpalotán

tengeri-vidrak.jpg

#427 Miután a tengeri vidrák poligámok, a jóképű, gazdag példányok kúrhatják végig az összes modellkülsejű nőstényt. A többieknek pedig nem jut nő még állami segítséggel a Bergendy zenéjére se. Ezért ezek vagy erőszakkal szereznek buxát fajtársaik közül, vagy a valamivel kisebb testű bébifókáknál próbálkoznak. Az eljárás ugyanaz, az orrába harapva kényszerítik megfelelő testhelyzetbe, majd karmaikkal tartják úgy a vízben a másikat, közel 2 órán át kúrják, amíg az meg nem fullad. :( Utána még egy ideig mézesheteznek a tetemmel.

Heather Harris kaliforniai vadvilágot tanulmányozó újságíró 3 év tapasztalatai szerint úgy saccolta, a fókatetemek 11%-a az ilyen nem rendeltetés szerű használatban lelte halálát. 

A kurvázást a vidrák még nem találták fel, idő kérdése. Előbb a bankrendszert. Jobb azonban, ha az emberiség szempontjából megérezzük a hasznosságát, mert ha nem volnának pénzes hŐgyek, elég hülyén venné ki magát a sok eldobált, kirúzsozott bébifóka tetem az újpalotai szemétégető, 5-ös út, Thököly út, Kamaraerdő meg a külső Váci út környékén.

Egyúttal SZUPERCUKIK azok a példányok, akik kicsit jóképűbb vidrafiút találtak, és szerelmesen kapaszkodnak beléjük alvás közben, meg kiskifliznek, Jóbarátokat dévédéznek esténként. És mivel alattuk a bömös, meg a rucik, reggel nem kérdezik, hogy miért 3-kor jöttél haza, ki az a "Saci Gozsdu" a mobilodban rohadnál el, miért ilyen keveset élveztél, holott 3 napja dugtunk utoljára (!), és ki az a kurva, akinek a fülbevalója a kocsiban volt.

Ajánlanánk is a részben ennek nyomán megfogalmazódott filmötlet trailerét, a Zombeaverst. Alig várjuk, végre egy "veled is megtörténhet" típusú, valós társadalmi problémákat adresszáló értekezés.

Eredeti bejegyzés

1 komment

Címkék: tenger kúrós kisállatok

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr225859427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blake / Mitch and Murray 2014.03.14. 12:09:55

Bizony,égető szükség volt már egy ilyen mozira,mint a zombihódos szett.A bébifókák meg...ők tehetnek róla!Minek járkálnak arrafelé,napnyugta után,miniszoknyában,kirúzsozva!?
süti beállítások módosítása