2013.08.01.
07:33

Írta: Horváth_Kálmán

Mit ne egyél, mit ne vegyél

294556_263900840316823_1717987679_n.jpg

#202 Életvezetési tanácsok a Napi Vagányságtól: tengerparton érdemes elkerülni a tintahalak fogyasztását, hacsak nem vagyunk feltétlen támogatói az állatkínzásnak. A tintahal vére kurvaszar ízű, ezért a frissen kifogott állatot addig életben tartják, amíg egy jókora sziklához nem érnek, amin szét lehet verni szerencsétlent: amíg dobog a szíve a testén keletkezett sebeken keresztül kipumpálja a vért. A nagyipari feldolgozásuk amennyire azt tudni lehet nem így zajlik, de a konzerv tintahal amúgy is elég ergya.

A perzsabunda se jó befektetés karma szempontból: a megszületésük előtt 1-2 héttel az anyjuk testéből kivágott kisbárányok szőréből készítik, mert ilyen idős korukban még nem göndörödik be a szőrük, viszont nagyon finom tapintású.

(eredeti bejegyzés)

Szólj hozzá!

Címkék: tintahal állatabuzálás perzsabunda

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr885429736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása