2013.12.06.
08:10

Írta: Horváth Oszkár

A hód seggleve parfümökben

parfum.jpg

#329 Egészen ártatlan, már-már esztétikusba hajló kifejezések határsértését óhajtanánk leleplezni, a perfümgyártásra támaszkodva. A finom franciát idéző rúzs kifejezés mögött néhány termékben a csillogó hatást a "gyöngyesszencia" kölcsönzi, de lófaszt gyöngyből van, hering pikkelyekről kaparják le. A pézsma, amely hangrendileg valamilyen drága bunda, vagy nehezen hozzáférhető balzsam neve lehetne, a szarvasok fasza és seggcsücsöre környékén begyűjthető prosztataváladék.

A hódok seggében lévő bűzmirigy és a hugyuk keveréke remek területmegjelölő eszköz számukra, így hát miért ne tennénk mi is cseresznye vagy vanília aromába, fagyiba, parfümbe. Teszünk is. Ezt nem úgy intézik, hogy engedik kánikulában biciklizni a hódot sokáig műszálas gatyában, hanem megölik a kurva anyjába. A Castoreum néven újracsomagolt anyag sárgás-narancsos-barnás, mert ahogy Pataky Attila, ő sem felejti el honnan jött, csak nem Miskolcról, hanem a hód zrityójából.

Végül, az ámbráscet nem ábrás, szóval nem mutogat PowerPoint preziket, meg nem is ábrándozik édesen könyökölve muskátlis ablakokban, az ámbra a cetnek a hányása, ami azért nem kell neki, mert igazából a lenyelt puhatestűek szarták bele ijedtükben. Egy cetből 4-500 gramm nyerhető a szakirodalom szerint, nem merték leírni, hogy FÉL KILÓ kibaszott hányást szednek ki belőle, de legalább nem kell érte megölni. Vagy a Bahamák partjainál, ahol a legtöbb van, egyszerűen begyűjtik a partra sodródott rókákat. Na ez egy büdös szürke anyag, de mire megkeményedik, mint a focista csulája, addigra a tenger kellemes illatúvá teszi, és parfümökben illatmegkötőként alkalmazzák. Akkor irány a sulibuli, a tesiöltözők, vagy a Bahamák!

Eredeti bejegyzés

1 komment

Címkék: kozmetikumok hód testnedvek

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr595677835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisz 2014.02.03. 07:59:09

"Ezt nem úgy intézik, hogy engedik kánikulában biciklizni a hódot sokáig műszálas gatyában, hanem megölik a kurva anyjába."

a végéről olvasom a jelen (nekem jövő, neked a múlt, érdekes) felé haladva, de eddig ez a blog legnagyszerűbb mondata, pedig volt már pár csodálatos. :)
süti beállítások módosítása