2014.04.20.
10:21

Írta: Horváth_Kálmán

Miért nem járhatnak a keselyűk a Gundelbe?

1456808_654091001297803_1761152591_n.jpg

#464 Előbb-utóbb minden kisfiú életében eljön a pillanat, ami kikövezi az utat az egészséges heteroszexuális igénytelenség felé: az undorítósági verseny. Az etapok során a kis lurkók próbálják degenerált mutatványaikkal, a méltóság és a dekadencia közötti pengeélen táncolással kivívni társaik megvetéssel vegyes tiszteletét, ahogy azt néha a nagyok is teszik: http://napivaganysag.blog.hu/2013/10/31/ozzy_osbourne_es_a_szarnyasok 
Nem túl meglepő módon nem az ember az egyetlen faj a Földön, ami sportot űz az ilyen közbotránkoztatásból, de olyan magas szintre, ahova a keselyűk vitték el ezt a műfajt, talán csak GG Allin jutott fel:

A keselyűk emésztőnedvei a magas hidrogén-klorid szint miatt olyan koktélt alkotnak, mint az akkumulátorsav, amivel például képesek oldani bizonyos fémeket is, az egyedfejlődés hosszú évezredei során pedig a sok összeevett szarnak köszönhetően vérük dús a cél-specifikus antitestektől és olyan parazitákat, betegségeket is képesek legyőzni vagy semlegesíteni, mint a lépfene, a veszettség vagy a botulizmus. Utóbbi egymagában olyan kemény, hogy hozzá képest a cián is csak egy szúrós szagú, liftben eleresztett másnapos fing. A keselyűket persze ez sem tartja vissza a rare módon elkészített ízletes döghúsoktól: sokszor ezekből annyira bezabálnak, hogy utána repülni sem képesek. Ilyenkor a szupermodellekhez hasonlatosan inkább visszaböfiznek egy kis husit és irány a kifutó, de nem emiatt vannak kitiltva ezek a dögök a Gundelből és a Costesből is, hanem azért, mert sajátos higiéniájukhoz hozzátartozik, hogy rendszeresen lefossák a bokájukat. Ez amiatt praktikus, mert derékig állnak a dögökben egész nap, és míg a kopasz fejükre ragadt dzsuvát azért valamennyire tisztára perzseli a tűző nap, addig a lábuk és a tollgatyájuk fokozott fertőzés veszélynek van kitéve, viszont a bélrendszer probiotikus-PH értéke itt is aratni látszik, és még hűti is a kis tappancsukat. 

Nem mellékes fícsör az sem, hogy a szuper-fosuk fertőtleníti a dögöt és annak a környékét is, így az asztalra szarással megakadályozzák a betegségek földbe vagy vízbe jutását, illetve továbbterjedését más állatokra. Nagyon figyelmesek.

(Dancs Tamás)

(eredeti bejegyzés)

4 komment

Címkék: emésztés keselyű GG Allin

A bejegyzés trackback címe:

https://napivaganysag.blog.hu/api/trackback/id/tr266051501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blake / Mitch and Murray 2014.04.20. 16:35:49

Nem vagyok punk,sosem voltam.Ezért most utána kellett néznem GG Allin csodálatos művészetének.Nem leszek punk.

netiltsálle 2014.04.22. 12:00:23

@CzinkesshyGróf: Ne ebből a majomból következtessük már ki, hogy milyen is a punk ideológia/életérzés!
süti beállítások módosítása